26 mars 2017|Claudia Behnan, Inredning

Vilken UNDERBAR start på våren!!

God kväll vänner!

Hur underbart va det inte att få vakna upp till sol och fågelkvitter idag! att första sommartiden bjuder på strålande sol som om att vädergudarna känner på sig att nu jäklar ska det bli vååååårrrr :).

Helgen har (tack och lov) varit lugn efter fredagens festligheter.

Som en party prinsessa man alltid varit så enligt mig spelar det ingen roll hur gammal man är, utan vad man gör det till.

Det blev all in.. Träffade min fina Johanna Ergul för underbar fiskgryta och bubbel på Stadsvakten slutade med att ännu mer bubbel tas in och lite annat dricka ;). Sedan blev det en taxi ner till Hugo Nattklubb där vi firade av bästa Mattias på Husmanhagberg and the rest is history….

Sjukt kul alla!! ni vet vem ni är <3 igår mådde jag som man förtjäna hehehe.

IMG_0121 IMG_0223 IMG_0225 IMG_0227  IMG_0226Instagram är ett ställe jag hänger rätt så ofta på och jag bara ÄLSKAR all inspo och kärlek som finns där.

Många nya vänner har man fått och det är dem jag kallar för (cyber vänner) dom har man nästan daglig kontakt med. Vissa har man fått äran att träffa <3 och jag hoppas på att få träffa fler utav er snart.

Har lagt upp några bilder från vårt gästrum där många utav er frågar varför jag och H inte har det till vårt egna sovrum och det beror på att detta rum ligger på övervåningen. Vår underbara sänghimmel är från   ellos och alla våra sängkläder i vårt hem kommer från hmhome

Då vi fortfarande har lite mindre barn som smyger in till oss om nätterna så tycker vi att det är lite obehagligt att det ska upp för vår fina spiraltrappa mitt på natten halvt sovandes, Tänk om dom skulle snubbla till och tappa balansen :( usshhh.. vill inte ens tänka tanken att landa hårt på vårt stengolv.

THATS WHY!!

Så det fick bli ett lyxigt gästrum självklart 😉

Gästerna trivs otroligt bra där uppe och det är viktigt för oss. Man ska känna att man aldrig vill lämna udden!!!

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi snart igen!

puss puss

6 kommentarer

 • Man vill aldrig lämna Udden. Det vet jag ju av egen erfarenhet. Så ett besök måste bokas in! Pronto. Puss smul ❤️❤️

  • du vet att ni är välkomna näääärrssooomm love!! puuusss älskade AC <3 <3

 • Men Wow alltså att sova i det där fina gästrummet måste vara en fröjd! Härlig blogg du fixat. Jag kommer troget följa dig. Lycka till i bloggvärlden😘❤️

 • Wooop woop ska bli spännande och följa din resa här också vår älskade claudia❣ Instagram, snap, blogg du är överallt, jag vet vad du gör 24/7🙈😅

  Fortsätt inspirera My Love vi älskar dig ❤ fam Moilo

  • habibi jessi!! du är min största supporter och är sååå glad för det <3 älskar dig för det my lil sis <3

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *