20 januari 2018|Event, Mode & skönhet, Styling

ELLE-galan

elle-inbjudanSara-Valerie

William Värnild, Sara Biderman, Petra Tungården och Valerie Aflalo.

 

Igår var det dags igen för galornas gala – ELLE-galan!

Det är alltid lika kul att se bilderna på alla fina kreationer på röda mattan. I år var nog mina favoriter Sara Biderman och Valerie Aflalo. Sara bar en sagodröm från Ida Lanto som satt som en smäck och var fantastisk mot hennes bruna färger. Valerie var iklädd en specialsydd klänning från hennes egna märke Valerie. Till den vackra skapelsen hade hon håret rakt och stramt. Så fin kontrast till den annars romantiska klänningen, full pott från mig!

Men nu ska jag nörda ner mig i något helt annat, något som jag älskar! Jag arbetar ju för er som vet med grafisk design och har de sista åren även arbetat med event. Jag fullkomligt älskar att ta fram ett hela koncept där man tänker på alla detaljer för att skapa den rätta känslan och hålla en röd tråd. Allt från inbjudan till hur lokalen är utsmyckad.

Några som vet hur man lyckas med just detta är Micael Bindefeld och hans gäng som varje år anordnar ELLE-galan för ELLE Sverige. För att visa er hur grymma dem är har jag samlat bilder från de senaste årens galor med allt från inbjudan till utsmyckningen på Grand Hotel i Stockholm där galan äger rum.

Man får bara en chans att skapa ett första intryck – därför är inbjudan så viktig, det är den ”första kontakten” med gästen. Här kan man skapa en känsla med hjälp av pappersval och design som återspeglar idéen/temat med eventet. Visst är det så att inbjudningar via e-post är både billigare och snällare mot miljön, men man kan inte jämföra det med att få en inbjudan i handen. Idag är det kanske till och med extra lyxigt då det blir mindre vanligt.

Precis som man kan se i modevärlden just nu så var årets tema på ELLE-galan pasteller som lila, rosa, blommor och metallic. Stilen följdes upp på plats på Grand Hotel och i år var den ”röda mattan” lila. Se bilder och filmer från årets gala här på ELLE.se

 

elle-galan-20182elle-galan-20184elle-galan-20186

Foto: Göteborgs Tryckeriet

 

elle-galan-20173ellegalan-17-3elle-galan-20175_KT18932elle-galan-20178ellegalan-17elle-galan-20172ellegalan-17-1

Förra året var det 20-årsjubileum och Karin ”Kakan” Hermansson ledde galan som hon även gjorde 2016. Notera att hon gått all-in och färgat håret gult för att matcha temat – gult och silver. Silverfolieringen på inbjudan tas upp i dekorationen kring fotoväggen, scenen, belysning och annan utsmyckning. Så snyggt och genomtänkt!

 

elle-galan-20164mattan-16elle-galan-201632017-aliceelle-galan-20161 (1)2016-01-15 Elle-galan 2016 på Grand Hotel, Stockholm Pictured: Kakan Hermansson Copyright Stella Pictures

2016 var det lila, rosa, metallic och blommor som smyckade både inbjudan och scen. Inte så långt ifrån årets färger. ”Röda mattan” i metallic var väldigt tjusig likt en spegel och skimrande ikapp med de stiliga stjärnorna som prydde den.

Detta blev ett väldigt nördigt inlägg och precis sådant som jag går igång på haha! Hoppas ni gillar det!

Foto inbjudningar: Göteborgs Tryckeriet  |  Foto övriga bilder: ELLE.se

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *