10 januari 2018|Blogg

Mitt 2017

2017 har verkligen rusat förbi! Det har varit ett spännande år som inneburit stora förändringar för min del. Jag valde att avsluta min anställning för att satsa helt på mitt egna företag. Läskigt men samtidigt så underbart härligt, jag ångrar mig inte en sekund. Många gånger vill jag nypa mig i armen som får arbeta med det jag älskar samtidigt som det är så lyxigt att få bestämma över sin egen tid som egenföretagare. Jag tror det är därför så många kreatörer frilansar och kör eget, det kan vara svårt att vara kreativ på ett kontor 8-17, man behöver friheten att styra själv för att vara produktiv på bästa sätt.

Efter sommaren flyttade jag från Kvicksund till Stockholm! Eftersom mina föräldrar och syster med sambo bor kvar i Kvicksund så får jag det bästa av två världar – landet och storstad. Kvicksund ligger cirka en timme från Stockholm så är det smidigt att åka dit när jag har kund- och styrelsemöten i Eskilstuna/Västerås. Perfekt!

Så nu bor jag i en liten lägenhet på Kungsholmen precis intill Karlbergssjön. Älskar läget, fina promenadstråk längs vattnet, butiker och restauranger intill och nära ner på stan. Underbart!

Jag är så peppad inför 2018!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *