9 augusti 2017|Inredning

On the market – Luntmakargatan 70

sovrum_01
dagbadd_01
detalj-sang
sang_01
matbord
kok_03
kok_02skrivbord_01
hall
badrum
stol-kok
innergardutgang

Den här godingen ligger nu ute till försäljning via Fantastic Frank – inredd av stylisten Josefin Hååg. En totalrenoverad sekelskiftes-etta på 40 kvm med egen utgång till innergården. Förstå så lyxigt att kunna tassa ut direkt till uteplatsen!

Visst är det fint att snickerierna är målade i en grå/grön ton? På så vis kommer de fram mer mot de vita väggarna. Charmig lägenhet med vackra detaljer – klicka vidare på länken nedan om du vill läsa mer om detta objekt.

Foto: Fantastic Frank – Till objektet

2 kommentarer

  • jag har precis hittat till din blogg och jag tycker väldigt mycket om den. Ville bara lämna en kommentar att du ska keep up the good work!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *