10 maj 2016|Sommarhus

Mys på landet

 

Vad03

Vad04Vad01Vad07Vad09Vad08Vad06Vad05Vad02

Oj så dålig jag har varit på att uppdatera bloggen… Det ska bli bättring på det!

Har ni haft en fin helg? Det har ju verkligen varit sommarvärme, så underbart! Jag var med familjen i Dalarna och fixade i mina morföräldrars hus som vi nu ska ha som sommarhus. Det ligger så mysigt på landet med vatten och hästhagar intill. Mormor och morfar har bott här sedan jag och min syster var små och tidigare bodde min mormors föräldrar här, min mormor är till och med född i huset. Jag och syrran har så många fina barndomsminnen och vi kommer alltid att känna så starkt för detta hus.

Det är inte bara vi som tycker om att vara här, hundarna fullkomligt älskar att springa runt och hälsa på hästarna intill. Väldigt mysigt! :)

2 kommentarer

 • ÅHHH vad mysigt med va på landet påminner om där jag är uppvuxen :)

  Idag har jag billiga uteplats tips på bloggen!

  Ha en fortsatt fin vecka!

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

  • Jasså, vad härligt! :) Spännande! Tack detsamma, må så gott! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *