15 mars 2016|Inredning

Mitt badrum

badrumkorghela-badrummetduschhandfattakduschhandfat3handfat2korg1handfat1

Hur står det till med er?

Själv är jag hemma och är sjuk. Tack och lov för alla serier som man kan fördriva tiden med.

Tänkte visa lite bilder från mitt badrum som jag nyligen gjorde om, är så nöjd med mina val.

En detalj som jag verkligen är nöjd med är att jag inte ville ha kaklet ända upp mot taket utan har målat den sista biten. På så vis kan man förändra rummet med färg utan att byta en enda kakelplatta.

Nu återstår det bara någon list och att bygga in tvättmaskinen – sen är det äntligen klart!

5 kommentarer

  • Tjusigt det blev! Kram

  • Så fint! :)
    Här hemma är det också sjukstuga, hoppas du snart mår bättre!
    Kram<3

  • Hej, älskar verkligen ditt badrum och ska precis renovera ett själv, dina klinkerplattor är ju helt perfekt storlek för mitt lilla badrum med ett ganska kraftigt fall på, så undrar vart ( eller märke) du köpt klinkret? Skulle vara så hjälpsamt, taaack på förhand!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *